HTML

Ingatlanjog

Ügyvédként jogi tanácsadási, -képviseleti feladatokat látok el, ezen irányú tudásom és tapasztalatom birtokában tervezem, hogy ezen a blogon időről-időre érdekesnek és/vagy fontosnak tűnő ingatlanjogi kérdésekben megírom a véleményemet, adott esetben szakmai vitát generálok, hozzájárulva ezzel a az olvasók szakmai igényének kielégítéséhez és az ingatlanjogi problémáik megoldásához.

Friss topikok

10 lehetséges baklövés ingatlaneladás és -vétel esetén

2015.08.16. 09:07 dr.C.

A DR. NAGY ÉS TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA (drnagy-ugyved.hu) összeállított egy rövidke - de reményeink szerint annál hasznosabb - kiadványt, amely az ingatlanügyletek szereplőinek ad megfontolandó tanácsokat, de akár ingatlanközvetítők számára is tartogathat új és alkalmazandó tudásanyagot. A kiadvány a "10 baklövés" címre hallgat és az alábbi linken érhető el:
www.ingatlanjog.hu/10-bakloves
Töltse le és forgassa fokozottan az ingyenes kiadványunkat! A kiadvány melléklete egy ajándékkupon, amely az Irodánkban váltható be!
Mindezeken túl ellátogathat az ingatlanjog pont hu és a cegjog pont info honlapjainkra, ill. ezen oldalak FB-jére is, így szakértelmünkről is kaphat némi információt.
Amennyiben a "MEGOSZTÁS" vagy a LIKE gombra klikkel, azt külön köszönjük ...

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása